Jag en bakgrund inom kampsporten, tränade och tävlade på landslagsnivå i Taekwondo under hela 90-talet och gick min sista tävling 2000. Mina tävlingsmeriter i Taekwondo är bland annat ett Guld och ett Brons i uppvisningsformen (Pomse som Kata kallas i TKD) från Öppna VM, ett EM Brons, Brons från Europacupen i lag, 4 x Nordisk Mästare och 6 x Svensk Mästare.

Jag tycker fortfarande om att träna mycket och hårt och försöker hitta nya utmaningar i min träning. Några av utmaningarna så här långt är att gå några matcher i Kickboxning, tävlat i Athletic Fitness, Body Fitness och Fitness.

Löpning är varje km i sig en utmaning för mig då jag egentligen inte tycker att det är särskilt kul. Men då blir ju utmaningen större! Har tagit mig igenom Malmö Milen och Malmö Halvmara och hoppas att inom en hyfsat snar framtid klara av att genomföra ett Maraton, inga konkreta planer än dock!

Jag har arbetat som gruppträningsinstruktör sedan 1997 och har idag klasser i Kick & Box, Spinning, BODYCOMBAT™ och CXWORX™ på 24/7 i Malmö.

 

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag