Jag älskar träning i stort sett alla former! Har en bakgrund inom kampsporten, tränade och tävlade på landslagsnivå i Taekwondo under hela 90-talet och gick min sista tävling 2000.Efter det har jag provat på lite av varje och tävlat i Kickboxning, Athletic Fitness, Body Fitness och Fitness. Jag tycker om att ha ett mål med min träning, men det är resan dit som jag tycker är spännande, och jag kämpar vidare fastän tävlingsresultaten efter min Taekwondokarriär inte har varit särskilt imponernade. För mig handlar det om att testa hur bra jag kan bli genom att lägga in så mycket jobb som jag tycker att det är värt.

Mina tävlingsmeriter i Taekwondo är bland annat ett Guld och ett Brons i uppvisningsformen (Pomse som Kata kallas i TKD) från Öppna VM, ett EM Brons, Brons från Europacupen i lag, 4 x Nordisk Mästare och 6 x Svensk Mästare. De hjälpte mig sen till ett jobb som Taekwondo instruktör och ett arbetstillstånd i USA och jag flyttade till Miami 2007, men pga diverse omständigheter vände jag hem bara 6 månader senare.

Jag har arbetat som grupptränings instruktör sen 1997 och har i dagsläget klasser i Kick’nBox, BODYCOMBAT™ och Core på Kockum Fritid/HTA i Malmö.  Jag älskar att instruera och försöka sprida den glädje som träningen har gett mig!

En liten film från Fitness och Taekwondo tävlingar från 2007:

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag