Egenträning
Sju veckor avklarade

Sju veckor avklarade

Vecka 7 har varit ”deload”, dvs vila från styrketräningen, och i morse så körde jag igång styrketräningen igen. Det har varit skönt att få ladda om, men lika härligt att vara tillbaka och köra alla marklyft idag!
Jag mår verkligen bra av denna utmaning, känner mig starkare och spänstigare och allmänt piggare. Har dessutom tappat mellan 4-7cm på olika mätpunkter på kroppen. Jag följer inte kosten helt strikt, men gör oftast sunda val när jag går utanför kostupplägget. Det är massor av mat så man är inte hungrig, och det smakar oftast bra med! Förra helgen så var det dock kalas både lördag och söndag och sen var det utemat i fredags med. Innan jag körde igång denna utmaning var jag inne i en fas då jag åt alldeles för mycket godis, och det är främst sockerberoendet jag ville bli av med vad gäller kosten, och på dessa kalas var jag nöjd med att ta en bit tårta och bara ett par bitar godis. Förr hade jag nästan länsat skålen 😅

Systersonen var hemma på besök från USA och köpte med sig dessa fina Sketchers till mig! Det är memory foam i sulan och är så jäkla sköna! Jag köpte ett par själv när jag var där i höstas, och jag mer eller mindre bor i dom, men dessa är ännu finare!

Ha en fin dag!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag