Egenträning
Upplägg styrketräning

Upplägg styrketräning

I utmaningen jag kör så är det styrketräning 6 dagar i veckan. Så här ser uppdelningen ut:

Måndag

Rygg

Tisdag

Bröst och mage

Onsdag

Ben och rumpa

Torsdag

Axlar och mage

Fredag

Armar och vader

Lördag

Ben och rumpa

Med andra ord stor fokus på ben och rumpa, vilket jag aldrig har gjort tidigare. Inte för att jag inte tycker att jag behöver det, utan snarare att jag väl inte tycker att det har varit roligast och har tänkt att jag kör ben i så mycket av den andra träningen jag gör.

Uppdelningen kommer att fortsätta vara densamma, men övningarna ändras efter fyra veckor. Hur spännande som helst 😀

En av sakerna jag gillar med Fitness 24/7 är att jag har flera olika anläggningar ganska nära ifrån där jag bor, jag tycker att man gör träningen roligare av att variera anläggning att träna på! Sen varierar ju utrustningen lite med, så jag anpassar lite efter vad jag ska köra.

Igår kväll så blev det armar och vader plus mage som jag inte hann med under torsdagen. Körde på Lilla Torg ganska sent på kvällen. Ganska lyxigt att kunna gå in och köra mage och vader i gruppträningssalen och sätta på sin egen musik!

Idag så är det alltså ben/rumpadag, men jag flyttar det tills imorgon då jag inte kände för 10 set knäböj direkt efter mitt Indoor cyclingpass idag 😅!

Ha en trevlig helg!

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag