Kost
Maten då?

Maten då?

I utmaningen jag följer finns ju även ett kostschema som jag hade tänkt att följa, så pass det går i alla fall. Just nu så kämpar jag med att få i mig alla grönsaker, det man ska ha i sig på en dag är ungefär vad jag får i mig på tre-fyra dagar i vanliga fall. Och då tycker jag att jag äter mycket grönsaker normalt med! Normalt äter jag mest vegetariskt, kommer nog att köra 50-50 under denna utmaningen för att känna vad som känns bäst för mig.

Ungefär så här ser en dag ut:

Frukost

Dagens höjdpunkt! Havregryn, äggvita, chiafrön blir ett fluffigt helt bröd som är mycket mumsigt. Ett hårdkokt ägg och lite mandlar till det så håller man sig mätt länge.

Lunch / Middag

En hel drös med grönsaker (ca 750g / måltid!!), och kyckling eller kalkon. Bönor eller linser som vegetariskt alternativ.

Det ser kanske inte så mycket ut på bild, men det är enorma sopptallrikar!

Mellis

Grekisk yoghurt med proteinpulver. Äääälskar grekisk yoghurt!

Efter styrketräning

Riskakor och prottedrink.

Så här långt har jag inte lyckats få i mig allt som ska in en enda dag, men jag kämpar på!

Jag har kanske inte följt allt till punkt och pricka, och fokus med denna utmaningen är att komma igång med styrketräningen och känna mig stark igen och kanske omvandla lite av det mjuka till lite hårdare 😄.

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag