Allmänt
Nya utmaningar

Nya utmaningar

Det har gått mer än två månader sen jag skrev här sist. Under denna tiden har jag hunnit att sluta på mitt gamla jobb, som jag inte alls mådde bra av, och har hoppat på något helt annat. Jättespännande och läskigt på samma gång! Men jag är väldigt glad att jag har gjort denna förändringen, i samma veva som jag sa upp mig så kom min kraft och energi tillbaka och träningen känns jättebra igen!

Jag kommer att ha kvar ganska många av mina klasser under sommaren, sen väntar 5 veckors semester! Det ska bli jättehärligt och jag ser fram emot det, men för första gången på väldigt länge trivs jag jättebra med att vara här och nu =D

stina-past

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag