Egenträning
Starkare!

Starkare!

Jag försöker att få in styrketräningen när det inte är alltför mycket folk på gymmet, men nu i januari spelar det nästan ingen roll när man kommer, det är gott om folk i stort sett vilken tid på dygnet som helst! Även en söndag kväll kl 21…

Har fått till tre styrketräningspass i veckan under januari. Det är inga långa pass, mest för att hålla igång, och det känns riktigt skönt att känna att jag blir lite starkare igen.

Var tidigt på gymmet igår, ben stod på schemat. Gymmet som ligger närmst har bara en Smithmaskin, och nu när jag precis kommit igång så passar den jättebra för benböj och utfall. När jag kom så satt där en tjej i den, och det är ju helt ok att snurra runt i sin plan. Hinner köra alla andra övningar på 30 min och hon sitter fortfarande kvar. Frågar om hon har mycket kvar och hon svarar ”Ja, ca 20 min till”. Extra provocerande att hon varvar med telefonsnack och andra övningar, men det var INTE ok att gå emellan. Är det verkligen ok att ockupera  utrustning som det bara finns en av i hela gymmet i 50min utan att låta någon gå emellan? Och vem bestämmer det egentligen? Kanske de oskrivna reglerna har ändrats? Muttrade lite och ställde mig på löpbandet i 20min innan jag ockuperade Smithen =D MEN, jag låter alltid folk gå emellan seten…

smith

Eftertraktad….

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag