Egenträning
Lyxig jagdag

Lyxig jagdag

Gick tidigare från jobbet idag för att använda min julklapp, en 75min skön ansiktsbehandling. Riktigt gött att bli ompysslad lite!

Hem om och käkade lite efteråt, sen gick jag iväg och körde en 90 min lång Gentle Hata Yoga. Det var riktigt skönt, att riktigt varva ner, fokusera på andning och mjuka upp kroppen. Jag har köpt kort på ett Yogaställe som ligger bara runt hörnet där jag bor, trevligt med miljöombyte med. Sen är det riktigt lyxigt att bara fokusera på sig själv =D

Satsar på fler sådana här dagar framöver!

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag