Egenträning
Nystart 2016!

Nystart 2016!

Vi har kommit en bit in på 2016, men först nu så har jag kommit fram till en liten träningsplan för första delen av 2016 i alla fall. Det handlar mycket om att komma tillbaka, hösten var inte alls bra för mig. Har inte alls mått bra till följd av lite tråkigheter på jobbet och kryddat på det hela med lite allergiska reaktioner. Jag höll ganska många klasser under hösten, men min egenträning var näst intill obefintlig. Jag hade knappt någon ork och kände mig allmänt svag.

stina_allergi

Känner mig riktigt snygg =D Ansiktet har svullnat upp på olika ställen i olika omgångar. Den underläppen går inte av för hackor! Typ dubbla storleken…

Nu har jag klarat mig ifrån dessa allergiska reaktionerna ett tag och jag känner att jag mår bättre. Har fått igång lite egenträning under veckan och jag känner att jag har nog aldrig varit i sämre form, särskilt styrkemässigt.

Mitt mål under den här första delen av året är att få in en liten dos av styrka på gymmet, att köra lite yoga/bodybalance för smidighet och lugnet, samt att komma in i lite löpning igen. Inte gå loss och köra massor av något, utan lite av varje för att kroppen ska må bra. Och sen mina klasser såklart =D

Det finns massor av bra appar att planera och regga sin träning på, själv reggar jag min träning på Funbeat, men jag har ändå gjort en liten interaktiv pdf med träningsplan och lite pepp att ha i min telefon som jag kan fylla i med vikt och reps på gymmet. Alltid kul med något nytt när man har nystart!

traningsplan

Peppar mig själv så gott jag kan!

Tänkte även försöka att vara lite mer aktiv och pepp här med!

Vi ses snart igen!

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag