Allmänt
Julpaus

Julpaus

Det är två månader sedan jag skrev något här sist. Jag har inte alls varit pepp under hösten av olika anledningar och min träning har i stort sett bara bestått av mina klasser. Och det tycker jag fortfarande är lika kul, men egenträningen som jag egentligen tycker är viktig har inte alls känts så viktig.

Nu i jul har jag nästan helt pausat från träning, har bara några Bodycombatklasser på julschemat, och sen har jag varit ute på några långpromenader. Nu börjar jag bli riktigt sugen på att komma igång igen och börjar fundera på träningsmål inför 2016. Ett mål har jag i alla fall klart, det är att komma igång med lite yoga. Jag har varit och köpt kort och tänkte komma igång ca en gång i veckan efter nyår, mer kommer jag inte hinna då jag fortfarande kommer att hålla en hel del klasser själv. Jag känner att jag behöver lugnet och de fysiska utmaningarna jag inte får i min övriga träning. Ska bli spännande =D

julafton

Jag och syrran på julafton, min födelsedag =D

 

Ha en skön kväll!

 
stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag