Gruppträning
Igång igen!

Igång igen!

Förra veckan körde höstschemat igång på 24/7, och efter att ha haft semester från alla klasser i en månads tid så var det extra roligt att komma igång! Denna terminen kommer jag att köra 2 bodycombat i veckan. Det var längesen jag gjorde det och det känns väldigt bra då jag tycker att BC är lite extra kul just nu =D

Så här kör jag under hösten:

Måndag 18.00 Bodycombat – Lilla Torg
Tisdag 18:00 Box – Värnhem
Onsdag 18:05 Bodycombat – Lilla Torg
Torsdag 18:10 Spinning 45 min – Lilla Torg
Torsdag 19:05 Cxworx – Lilla Torg

Jag är väldigt glad att min rygg har hämtat sig och jag kan träna som vanligt igen. Tur i oturen att det hände när jag var ledig. Eftersom det mest blev promenader och rehabövningar i augusti så blev det bara mina klasser i träningsväg så här första veckan, visste inte hur min kropp skulle fixa det. Kroppen klarade sig så bra att jag vågade på mig ett Thaiboxningspass igår med! En gammal vän och träningskompis som flyttat ifrån Malmö var nere på besök igår och ville ha med sig en träningspartner. Har inte kört Thai på massor av år, men det var så kul! Teknikmässigt kändes det helt ok, har ju ändå kört en hel del mitsträning även på senare år, men kontakten är jag inte van vid längre. Det gör ont när man får in en rundspark i sidan på kroppen vid teknikövningar. Sånt kände man inte förr på samma vis. De första sparkarna på Thaimitsarna kändes en del i huden med nu när man mest kör discoträning =D Måste ta mig mer tid för sånt här framöver!

IMG_1344

Hade glömt hur tungt det var att hålla i Thaimitsar…. Bilden är gammal, så det var inte dessa lättviktar-dam-mitsarna… Ser fram emot träningsvärken =D

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag