Allmänt
Inte alltid som man tänkt sig…..

Inte alltid som man tänkt sig…..

Jag hade en jättespännande helg planerad. Åka upp till Halmstad på fredag förmiddag, möta upp en vän och kolla runt lite och på kvällen titta på Thaiboxningsmatcher på torget. Sen vidare upp till Varberg för mys och träning med vänner. Min rygg ville inte alls detta. Ryggen har bråkat sen förra fredagen och det har bara blivit värre. När jag har haft ont i korsryggen tidigare så har det handlat om att jag har varit tight i höftböjare och rumpa och det har blivit bättre när jag har stretchat ordentligt. Denna gången blev det inte så. Var hos naprapaten i torsdags och det blev lite bättre. Var korkad nog att sitta på en filt i tre timmar sen på kvällen då jag var och tittade på allsången i parken här i Malmö. Kunde knappt ta mig ur sängen i fredags och mådde riktigt dåligt. Började nästan gråta av smärta när jag försökte ta på mig byxorna och kunde inte ta större steg än några cm. Insåg då att jag inte skulle klara av att sitta i en bil upp till Halmstad och Varberg. Så det blev att ställa in. Efter 2 dagar i liggande läge med ett par kortare promenader börjar det kännas lite bättre. Längtar efter att träna ordentligt, men får nog nöja mig med promenader ett litet tag till. Suck..

stina_sign

 

2 Kommentarer

 1. Martin

  2015/08/10 12:12

  Krya på dej!

  • Stina

   2015/08/15 22:39

   Tack Martin, bättre nu i alla fall!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag