Allmänt
Paus

Paus

I augusti tar jag paus med mina klasser. Den första halvan har jag semester från mitt vanliga jobb med, men även om jag kommer att hålla mig ganska mycket runt hemmaplan så är det skönt att slippa hålla tider. Kommer säkert att hoppa in och vikariera någon klass, men annars tänkte jag använda denna månaden att gå på andras klasser, testa på nya saker och hitta ny inspiration till höstschemat kör igång i september. Kommer att köra ganska många klasser under hösten och det ska bli riktigt roligt!

Men först lite sommar!

stina_sommar

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag