Allmänt
Min nya Äpple klocka

Min nya Äpple klocka

Efter mycket velande fram och tillbaka så bestämde jag mig för att köpa Apple Watch Sport nu när man kunde köpa den här hemma! Min Fitbit Flex som jag köpte förra året dog helt för någon vecka sedan. Lämnade in den på lagning och fick en helt ny. Det var stört omöjligt att få den att synka med min telefon. Gjorde alla felsökningar man kunde, sen tappade jag lusten och siktade in mig på en Apple Watch Sport, där man samtidigt kan göra mycket mer än att räkna steg, kolla sömn och regga träning!

Jag fick den i måndags och så här långt är jag väldigt nöjd =D Den håller koll på att man rör på sig aktivt minst 30 min om dagen, påminner en om man inte står upp och rör på sig minst en minut varje timme, har koll på ens puls och mycket annat. Sen kan man ju fjärrstyra musiken i ens telefon med den, ta emot och skicka SMS och även ringa och svara ifrån den! Skapar lite förvirring så här i början när det ringer på alla håll o kanter=D

Jag har haft på den under min spinning och mitt Body Combat pass i veckan och då får man statistik som medelpuls, aktiv tid och förbrända kalorier. Det sistnämnda tar jag alltid med en nypa salt, men det kan ju vara intressant att jämföra från pass till pass.

Lite nyinspiration i träningen nu!

 
 


 
 
stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag