Egenträning
Bästa träningstiden

Bästa träningstiden

När jag håller klasser så tycker ju nog jag som de flesta andra som instruerar att det är roligast att hålla ”primetime” mellan fem och sju något, för det är ju oftast de tiderna som drar mest folk. Ofta så försöker jag kombinera min gymträning med klasserna och då är det ofta knökfullt i gymmet.

Ska jag bara gymma tycker jag det är skönare att köra lite senare, runt niosnåret tycker jag blir perfekt. Glest mellan folken och det känns inte så stressigt. Det fanns en tid då jag tyckte det var skönt med morgonträning, men numera känner jag mig mer död än levande på morgonen…

När tränar du helst?

Ikväll blev det lite rygg och biceps. Kände mig lite seg idag och jag har väl haft starkare dagar men det känns alltid så bra efter!

Imorgon blir det fredags BodyCombat, häng på vetja =D

stina

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag