Allmänt
Midsommar i stan

Midsommar i stan

De senaste åren har midsommar firats ute på landet, men av olika anledningar så blev det inte så i år. Med tanke på hur vädret var under dagen, så var det lika bra att vara kvar i stan och vår planerade midsommarlunch utomhus blev inomhus istället. Kvällen bjöd på ljuvlig sol och vi kunde sitta ute och grilla och det blev en riktigt skön midsommarafton med många skratt och god mat.

midsommar

Jag är i stort sett ALDRIG sjuk, men när jag är det så brukar jag förlägga det på högtider, helger eller semester. Likaså denna gång, efter att ha varit lite småsnörvlig så vaknade jag upp midsommardag med feber. Planerna för helgen fick ställas in och har istället spenderat den i soffan snarkandes framför TV’n. Och nu lagom till helgen är slut känner jag mig frisk igen. Och skönt är väl det, börjar få liggsår!

stina_sign

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag