Veckans träning
Veckans träningsplan

Veckans träningsplan

Har kört samma upplägg i tre veckor nu, och har gjort en liten ändring i min plan. Det är så lätt att halka in på samma övningar när man kör i gymmet, så därför har gör jag en plan för hela veckan. Lagt in varje dags träningsplan som en bild i mobilen så jag lätt kan kolla av vilka övningar som är planerade.

Så här hade jag tänkt att köra i veckan:

Måndag

55 min spinning
30 min CXWORX

Tisdag

Triceps/axlar
Dips
Hantel över huvud
Kickbacks
Drag till hakan
Sidolyft kabel
Hantelpress
Framåtlutande hantellyft

Onsdag

Rygg
Excentriska chins
Chins i maskin
Latsdrag
Rodd
Framåtlutande hantelrodd
Hantelcurl
Hammercurl

Spinning 55 min

Torsdag

Utomhusträning
Intervaller backe x 10
10x30s step på bräda
3×10 jämfotahopp
3×10 knälyft
5×1 min hopprep
100st armhävningar

Fredag

Bodycombat

Ben
Knäböj
Utfall
Benspark
Bencurl

Lördag

Kvartaler
Bodycombat
CXWORX

Söndag

Kvartal
Sh’bam

 
 
Träningsveckan avslutas som ni ser med kvartalsutbildningar. Ska bli riktigt kul med ny koreografi. Jag har ju pausat med Sh’bam ett tag nu, men denna gången ska jag gå kvartalen. Roligt! Vi får se om det blir lite mer av det i sommar.

Idag blev det den första spinning/cx kombon. Gillar faktiskt bättre att kombinera CX med spinningen än Bodycombaten, så det kändes riktigt bra =D

Förra veckans träning avslutades ju med maratonspinning i lördags. Det var ett litet grymt gäng som kämpade igenom de 3 timmarna. Kändes som det blev en riktigt bra mix och det var riktigt kul! Första gången vi kör det och jag tror att fler kommer att hoppa på utmaningen nästa gång!

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag