Kost
Mumsiga vegetariska burgare

Mumsiga vegetariska burgare

Den bästa butiken som är nära där jag bor Coop, så det är oftast där jag handlar. Normalt orkar jag inte med alla kort som man ska ha och vara medlem överallt, men när jag upptäckte att man kunde byta ut Coop poäng mot SAS Eurobonuspoäng så blev jag genast medlem =). Handlar gör jag ju ändå (äta bör man liksom) och flygpoäng gillar jag!

Fick hem deras medlemstidning och satt och bläddrade igenom den. Riktigt snyggt gjord och många trevliga recept. De hade en hel del vegetariska recept i den som såg riktigt mumsiga ut. Jag är inte vegeterian, men min vardagsmat är oftast vegetarisk och det är det som jag äter mest och mår bäst av. Den här burgaren tyckte jag såg riktigt smarrig ut:

vegoburgare

Jag gjorde själva biffarna i veckan, men hade dom till lite grönkål, svamp och fetaost. Det jag hade hemma med andra ord. Himmelskt goda! Får testa att göra dom så tjusigt som på bilden en annan gång, för det ser ju onekligen godare ut än mina. Men som lunchlåda var det perfekt!

bonburgare

Där är fler recept jag tänkte jag skulle prova, jag kör lätt in mig på det gamla vanliga jag brukar göra.

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag