Cykel
Maratonspinning

Maratonspinning

På lördag kör vi Maratonspinning på 24/7 på Lilla Torg! Vi är tre instruktörer som turas om att instruera under 3 timmar. Det ska bli väldigt kul, och utmanande på samma gång. Har inte kört konditionsträning så länge på ett bra tag, härligt med lite utmaningar ibland =D Häng på vetja!

Nästa vecka så börjar kör sommarschemat igång. Jag kommer att köra en spinningklass mindre/vecka och mina torsdagsklasser har flyttat, BC till fredagar och CX till måndagar.

Är inne på min tredje vecka nu i min plan att bli starkare med min egen kropp. Sakta känner jag att det kommer tillbaka. Lyckades klämma ut 12 djupa dips igår. Armhävningar känns också lättare. Chin-ups tar lite längre tid även om jag börjar känna mig starkare, så är det en bit kvar till en vettig chins man kan räkna. Men jag kämpar på!

stina_sign

2 Kommentarer

 1. Martin

  2015/05/28 12:49

  Kan man hitta sommarschemat för 24/7 någonstans?

 2. Stina

  2015/05/29 07:40

  Hej Martin!
  24/7 har inte schema på det viset, utan man ser klasserna en vecka fram i appen eller på hemsidan. Jag kommer att hålla box som vanligt på tisdagar i juni och juli, vet inte riktigt hur Martin ska köra i sommar. Hör med honom!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag