Egenträning
Alternativ konditionsträning ute

Alternativ konditionsträning ute

Tappade lusten att springa förra sommaren och känner inte direkt att jag har hittat den igen. Samtidigt så gillar jag att träna ute och inte ha några tider att passa. Så i söndags joggade jag upp till ett av utegymmen i Pildammsparken här i Malmö, men ville fokusera mer på kondition än styrka. Så här såg söndagens pass ut:

  • 10st ruscher uppför ”djävulsbacken”
  • 10x30s snabba step upp på platta
  • 3×10 jämfotahopp upp på mellersta stenen
  • 5×1 min hopprep
  • 3×10 knälyft hängandes i ribbstol

Riktigt skönt i ett soligt Malmö! Det blir med all säkerhet mer träning i utegymmet i sommar =D

 

stina_backe

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag