Egenträning
Stark med min egen vikt

Stark med min egen vikt

Under våren har jag kört ganska mycket klasser. Har försökt att lägga in lite styrka efter mina klasser, men inte haft någon direkt plan och då är det lätt att latmasken dyker upp och det blir ett ganska kort och inte så utmanande pass i gymmet. Börjar känna mig svag och saknar att känna mig stark! Jag vill bli stark med min egen vikt igen, så fokus ligger på chins, dips och armhävningar. Så i måndags började jag med min plan att bli starkare! Jag har en plan för varje pass och har lite extra koll på vad jag äter för att orka köra så hårt som möjligt. Jag och en kompis har utmanat varandra för att få lite extra pepp och måste göra en avvikelserapport om vi inte följer planen! Fortsättning följer!

chinstraning

Så här stark vill jag känna mig igen!

 

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag