Allmänt, Egenträning
Post vacation depression?

Post vacation depression?

Såg att det stod Glad Påsk högst upp på denna sidan, kanske dags att uppdatera lite här då!
Har känt mig sådär lite allmänt trött och hängig sen jag kom tillbaks från semestern. Kämpigt att komma upp på morgonen och kroppen har känts allmänt svag när jag tränar. Men nu känns det som jag kommit tillbaka lite, både knoppen och kroppen!

NY

Snart åker jag och min oranga lilla väska på nya äventyr!

Det var till och med så att jag kom ut på en liten joggrunda i söndags =D Har inte joggat sen i somras, då jag helt enkelt kom på att jag inte tyckte det var kul längre. Nu kände jag mig redo att göra ett nytt försök! Ingen tidtagning, ingen GPS att mäta hur långt. Bara lufsa på tills jag inte tyckte det var skönt längre. Upprepade det i måndags och i morse, får se om jag hittar springglädje igen =D. Fortsättning följer…!

Imorgon är det dags för lite av favoritkombon, CX och BC. Hoppas vi ses där!

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag