Cykel
Gårdagens långcykling

Gårdagens långcykling

Vi fick frågan om vi ville köra något specialpass under klassen när jag var iväg på semester. Jag har ju spinning på fredagarna och jag tyckte att det var lite klämmigt att köra LångSpinning på Långfredagen. Normalt är passet 45 minuter på fredagarna, och vi körde 90min igår, och i relation till det är det ju långspinning, vet att det är många galningar som tycker att det är ett snabbpass =D

Vad jag inte räknade ut när jag låg på stranden var att jag inte hade så mycket tid att sätta ihop den där klassen… Så torsdag kväll efter mina två klasser (runt 21:30) så satte jag igång att leta musik o tänka ut upplägg. Musiken och tänket var klart runt 2 på natten, sen blev det att gå upp runt 8 för att sätta ihop Virutal Trainern i activio och sen brukar jag alltid skriva ihop lite stolpar, vilket kändes extra viktigt då jag inte hunnit lyssna in klassen ordentligt innan. Ibland blir jag så trött på mig själv, har en tendens att skjuta upp grejor… Känner mig lite som Kalle här:
kalleHobbe

Trots allt kändes faktiskt passet jättebra! En härlig kämpig grupp med riktigt bra energi! Vi körde 5 pulstoppar med lite återhämtning mellan varje. Jag återvände en del musik från gamla klasser, men även en del nytt. Här har ni spellistan:

 

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag