Allmänt
Nyladdad!

Nyladdad!

Har haft två sköna veckor ledigt! Vi började med 3 dagar i New York, ett härligt återseende! Jag bodde där under ett år för massor av år sedan och förutom ett kort besök under en Taekwondo tävling som också var massor av år sedan så har jag inte varit där sen dess. Det kändes inte som det var så länge sedan, kändes nästan som att komma hem! Tre dagar var alldeles för kort tid, men jag kommer snart att åka tillbaka igen!
 
Stina_NY
Efter New York bar det vidare till Trinidad. Vi bodde precis vid den finaste stranden, Maracas Bay, och det var otroligt vackert där. Tyvärr så hände där inte så mycket efter 19:00, men efter tre dagar i New York var det alldeles lagom att ligga på en nästan tom strand och lapa sol, läsa och bara vara.
 
maracasbay_1
maracasbay_2

maracasbay_3

Tog sen båten över till Tobago där vi stannade över natten. En fruktansvärd tur på nästan tre timmar där jag mådde riktigt illa den sista halvan av resan och satt och kräktes i en påse. Usch!!! Alla flyg var fullbokade, så det var bara att samla mod och hoppa på färjan tillbaka med. Som tur var så var det inte alls lika jobbig hemresa.
Tobago var mer en semesterö än vad Trinidad är och även där fantastiskt vackert. Vi blev guidade runt av en amerikan som bodde där halva året som en av mina vänner kände sedan tidigare.
 
tobago_1

tobago_2

tobago_3

Det var otroligt vackert både på Trinidad och Tobago. Folk är väldigt duktiga på att göra ingenting där =D Jag upplevde att de är inte särskilt imponerade av turister och kan vara ganska otrevliga till en början, men fortsätter man själv att vara trevlig så är de flesta väldigt hjälpsamma och trevliga. Något som tyvärr var väldigt påtaglig var kriminaliteten där. Många barer hade galler mellan gäst och personal exempelvis och det var inte rekommenderat att gå på många ställen efter att det blev mörkt. I och för sig så är det ju vissa ställen i Malmö som man heller inte går ensam när det är mörkt…

På resan hem fick vi ett oväntat stopp i New York då våra flyg blivit ändrade, så det blev ytterligare 12 timmar i New York! Lite shopping och lunch i The Big Apple är ju aldrig fel!

Denna semestern har det inte varit någon träning alls. Det blev ju en del koreografinötande, för i torsdags (dagen efter jag kom hem) var det ju dags för nya koreografier i CX och BC. Fick gå lite tidigare ifrån jobbet och panikträna in i det sista, men det kändes faktiskt helt ok för att vara första gången och något jetlaggad =D

Ha en skön söndag!
 
stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag