BODYCOMBAT™
Bodycombat 63

Bodycombat 63

Idag var det kvartalsutbildning i Bodycombat. Utbildningsmaterialet får man lite innan själva kvartalet numera, så jag hade hunnit kika lite innan. 63:an är lite annorlunda än vad som har körts tidigare, kombinationerna lite lättare och sen har det lagts till ett styrkemoment i låt nummer 4. Att kombinationerna är lättare tycker jag inte gör passet mindre intressant, och hade vi inte fått det förklarat innan klassen idag hade jag nog inte tänkt på det. Däremot så är jag inte så stor fan av ett styrkemoment till mitt i klassen, även om det är invävt som MMA-inspirerat. Än så länge i alla fall, ofta så brukar det kännas annorlunda när man har kört det några gånger. Det var riktigt kul att köra idag i alla fall, och både klassen och utbildningsdelen levererades grymt bra av Fredrik. Jag är inspirerad att köra igång nya releasen, men först SEMESTER =D Blir att plugga koreografi på planet! Första klassen jag kör med nya releasen blir den 26/3, hoppas vi ses då! Hittade en liten sizzler på YouTube:

Bilden i toppen av inlägget är lånad ifrån Bodycombats Facebooksida, gå in och gilla om du inte redan gör det ifall du är en BC-fan =D

Ha en skön kväll!

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag