Gruppträning
Musiktips?

Musiktips?

Jag letar alltid efter ny musik! Till cykelklasser och till boxklasser, till vilka jag oftast kör helt olika musik. Till Boxen använder jag mig inte alls av musiken i övningarna, vill man ha kampsportskoreografi får man köra BodyCombat tycker jag, men jag vill ha gärna ha lite ”kaxig” musik som inspirerar en att slå hårt! Till cyklingen blir det mest elektronisk musik och inte så mycket listmusik. Jag lägger mycket tid att hitta låtar som jag verkligen gillar. Jag är medveten om att den inte passar alla, men jag känner att jag måste gilla det själv för att kunna leverera det. Oftast hittar ju deltagarna den instruktör som passar dom bäst i upplägg och musik efter hand ändå.

Shazam är ju en väldigt bra app om man hör en bra låt på radion eller när man är i någon affär. Sedan en tid tillbaka så är Shazam inbyggd i Siri om man har iphone, väldigt smidigt! Och sitter man exempelvis i bilen och har sladden i kan man aktivera ”Hey Siri” genom att säga just ”Hey Siri” och exempelvis ”Name the song”. Använder den en hel del faktiskt,  hur bra som helst! Hon prickar de flesta låtarna.

shazam_siri

Har du några musiktips? Vad gillar du att cykla/boxas till?

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag