Cykel, Musik
Cykel 45

Cykel 45

Jag hann att få ihop fredagsklassen med. Lite återanvändning av gamla låtar, men det kändes som det funkade bra ändå. Körde igenom det själv i salen efter sista klassen i onsdags kväll. Det är kanon med 24/7, att man kommer in och kan köra på lite udda tider. I söndags var jag där vid 20-tiden på kvällen och körde igenom måndagens klass och i onsdags passade jag på efter sista klassen. Körde ett pyramidupplägg denna gången som lite variation då jag kört ett intervallpass på samma tid i början på terminen.
cykel45
Och här är spellistan:

Dom flesta som kommer på passen är ju där för att köra och gärna hårt. Lite emellanåt kommer det dock folk som tycker att det är helt okej att snacka sig igenom klassen. Vill man inte ta i, så är det ditt eget val, men att förstöra träning för resterande i rummet är inte ok. Att behöva säga ifrån gång på gång är tröttsamt och det är lätt att man blir på dåligt humör. Ska man behöva kasta ut folk som inte respekterar att det är träning i grupp? De få tillfällen det har hänt på Kick & Box klasser så har jag straffat med armhävningar, men vet inte om det funkar i spinningsalen =D

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag