Allmänt
Nya kicks!

Nya kicks!

En av de trevliga förmånerna på 24/7 är att vi får plocka ut ett par skor ifrån Reebok. Jag valde dessa fina!

kicks

 

Inte för att jag kör Crossfit på något vis, men de funkar finfint på BodyCombat med! Valde dom för att det var de jag tyckte var finast, som tur var är de sköna med =D

Idag blev det blixtinhopp på Boxen på Värnhem. Det var riktigt roligt faktiskt. Boxen kan ibland vara lite svår att vikariera på eftersom den typen av pass kan variera väldigt och man är ju van vid den som man brukar köra med. Mötte lite skeptiska blickar i dörren på vägen in, men det kändes som en del vändes under passet i alla fall.

Ha en bra kväll!

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag