Allmänt, Gruppträning
Min nya lekplats!

Min nya lekplats!

Jag har ju tjuvstartat lite på 24/7 Lilla Torg innan med morgonspinning under hösten, men idag så var det första klassen i gruppträningssalen. Salen är inte ens hälften så stor som på Kockum Fritid, men den är riktigt mysig. Ser fram emot att komma igång med vårschemat nästa vecka! Det är tokigt mycket folk på alla klasser nu, det gäller nog samma på de flesta gymmen. Alltid kul med fulla klasser!

Jag har ju faktiskt också vilat lite från träning under julen och tänkte också rivstarta denna veckan. Ett stort projekt på jobbet satte lite stopp för det, så det blev en mjukstart istället! Och lika bra var väl det egentligen… Var och körde en alldeles ljuvlig BodyBalance på Lilla Torg i måndags. Måste försöka få in lite mer sån träning, det är ju så skönt och jag känner att min kropp verkligen behöver det! Det kommer att ligga ett BB precis efter min spinning på måndagar, så min ambition är att få in ett par klasser i månaden i alla fall. Ett par korta styrkepass och lite löpband har det också blivit senaste veckan och jag har sådär lite lagom skön träningsvärk i nästan hela kroppen =D

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag