Allmänt, Kost
Mumsigt bröd

Mumsigt bröd

Vid ett instruktörsmöte på Goodlife för 100 år sedan typ så bjöds det på ett riktigt gott bröd som vi alla ville ha recept på. Jag har bakat det massor av gånger genom åren och vi har det varje år på julbordet. Slängde ihop 2 bröd igår och tänkte att jag skulle dela med mig av detta mumsiga recept. Receptet räcker till 4 bröd:

1 liter vetemjöl
6 dl rågsikt
4 dl grahamsmjöl
3,5 dl rågkross
4 dl vetekross
4 dl solrosfrön
4 dl hirs
4 tsk salt
1,5 msk bikarbonat
1/2 flaska mörk sirap
2 liter filmjölk

Blanda ihop alla torra ingredienserna först och häll sedan i filmjölk och sirap. Smöra och bröa formarna och fyll dem till dryga hälften. In i ugnen, 175° i 100 minuter.

stinaBrod

Idag avverkade jag mitt sista pass på Kockum Fritid. En knökfull klass med taggade deltagare, så det var riktigt roligt! Det kändes att det har gått några veckor sedan senaste spinningklassen, kondis är verkligen en färskvara =D

Nästa vecka är det fortfarande julschema, kör Box på Värnhem på torsdag och Spinning på Lilla Torg nästa söndag. Tänkte försöka hinna gå på lite andra klasser nu innan vårschemat kör igång den 12/1, dvs om jag får plats… Många nyårslöften som ska infrias, massor med folk i kö på de flesta klasserna. Jag hoppas på att komma med på något i alla fall, annars får det bli styrketräning, löpning och kanske någon yogaklass här hemma.

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag