Allmänt
En ny start

En ny start

Så här i början på det nya året brukar jag fundera lite på vad jag vill att det ska innehålla. Resor är lite av livets krydda tycker jag, och det har jag gjort alldeles för lite de senaste åren. Så det ska definitivt ändras 2015! Och jag har lite inbokat redan.

trinidad

I mars åker vi till Trinidad.

NYC

Med en liten avstickare till New York.

Istanbul

Och till Kristi Himmelsfärd/1 maj blir det en långweekend i Istanbul.

Ser fram emot det!

Årets första dag spenderades såklart på gymmet! Det är det jag gillar mest med 24/7, de har alltid öppet och man är sällan ensam! Dock var det helt tomt i tjejgymmet, kändes lyxigt med en hel avdelning för sig själv! Det var länge sen jag styrketränade nu så jag började med ett lätt benpass. Tänkte att det är ju bra om jag kan gå imorgon =D.

stina_legday

Mina tankar med träningen är att försöka variera den lite mer. Höstens schema passade inte alls bra att kombinera med min egen träning, tror det fungerar bättre med vårens schema. Inte så mycket dubbelklasser som gör det lättare att få in lite styrketräning. Har även lite tankar på att ta upp löpningen lite igen. Och Yoga. Och annan träning jag blir glad av =D

Ha en skön kväll!

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag