Gruppträning
Avslut

Avslut

Idag var det sista CX och BodyCombat-måndagen. Dessa måndagsklasserna har jag haft i flera år, och där är ett troget gäng som hängt med under denna tiden. Lite vemodigt är det såklart. Men för att få nystart så måste man ju tyvärr göra avslut med. Kommer att sakna gänget på Kockums! Tack till alla som kom och lite extra till er som kom fram efteråt =D

Klasserna kommer att ligga kvar på samma tider till våren på Kockum Fritid, CX kommer Malin att köra och Elise kör Body Combat. Två grymma instruktörer, så det går ingen nöd där inte! Såklart tycker jag det är kul om ni kommer och hälsar på på 24/7, kontakta mig bara om ni vill prova!

Jag har en klass kvar på Kockums, spinning på söndag. Vi ses kanske då?

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag