Allmänt
Julvila

Julvila

Runt jul brukar det bli mer pyssel och mindre träning. Så även i år. Med födelsedag och jul på samma dag brukar det vara en hel del att pyssla med, och jag brukar avverka hela årets pyssel under dessa två veckor =D Mysigt att ta det lugnt och umgås med nära och kära.

Idag har varit en riktigt skön dag utan några måsten. Och helt plötsligt hade hela dagen gått. Men jag hade planerat att göra ingenting, så det är helt ok! Måste ladda om ibland. Tänkte att jag skulle skrämma igång kroppen lite med ett kort pass i gymmet imorgon. 2015 ska definitivt ha mer styrketräning än vad jag har haft under hösten i år. Tror det nya schemat passar bättre att kombinera med gym, ser fram emot lite nystart!

jul

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag