BODYCOMBAT™, CXWORX™, Gruppträning
Julträningen

Julträningen

Idag var det dags för de nya releaserna av BodyCombat och CXWorx. Har varit krasslig senaste veckan och var helt klubbad fredag och lördag, men det finns inte att stanna hemma på en release eftersom man sätter sin kollega på pottan…. Kände att jag tappade orken under BC’n och jag kan väl inte skryta om mitt bästa framförande precis. Men det var roligt ändå att vara igång med de nya koreografierna, och mina partners in crime gjorde ett grymt jobb som vanligt =D

Imorgon har jag min sista Kick & Box på Kockum Fritid klockan 19:15. Lite sorgligt tycker jag att det är såklart. Får försöka få till något extra roligt =D Jag kör ju resten av julschemat med, två måndagar med CX och BC och sen två spinningpass.

Till våren är det 24/7 som gäller, och som det ser ut så kommer jag att köra så här:

Måndagar: Spinning 17:30-18:25 Lilla Torg
Tisdagar:  Box 17:30-18:25 Värnhem
Torsdagar: Body Combat 19:00-19:55 + CX 20:00-20:30 Lilla Torg
Fredagar: Spinning 17:15-18:00 Lilla Torg

Det blir en intensiv vår =D Jag gillar att ha många klasser, men det hade egentligen räckt att hålla 3 kvällar och en spinning hade räckt för min del, men nu var det behov av det så jag testar denna terminen. Jag ser fram emot det, lite nystart =D Kom gärna och hälsa på!

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag