Egenträning, Gruppträning
Den där november minifighten då?

Den där november minifighten då?

Tja, kan ju säga att den gick sådär… Vad jag har gjort är att ändra vanan att sitta ner på jobbet, så nu står jag upp större delen av dagen. Rygg och axlar mår mycket bättre. Det är ju framåtrotationen i axlarna när jag sitter ner som var orsaken till min huvudvärk för en månad sedan och den vill jag inte ha tillbaka. Har även snittat de där 12000 stegen, så det är ju också bra. Resten, armhävningarna, styrketräningen och yogan kom jag inte riktigt i mål med.

Har instruerat på tok för mycket klasser, det har blivit en hel del vikklasser med förutom mina egna 6/vecka,och för lite egenträning för att kroppen ska må bra. Allmänt mycket stressande med jobb, klasser och att transportera mig mellan de tre  anläggningarna jag har instruerat på denna terminen. Därför har jag bestämt mig för att dra ner på antalet klasser till nästa termin och köra i närheten av mitt hem och jobb. Så från och med vårschemat kommer jag att köra främst på 24/7 på Lilla Torg. Det är ju lite vemodigt, har ju varit på Kockums i 4 år nu och jag trivs jättebra både med deltagarna, kollegorna och anläggningen. Men samtidigt har jag saknat att traska ner till gymmet på ett par minuter, och det är ju en ny och fräsch anläggning med trevliga människor där med.

Ni får ha en riktigt skön 1:a advent!

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag