Gruppträning
Fight Night

Fight Night

Tack alla som kom! Riktigt roligt var det! Enda nackdelen vad jag tyckte var att tiden gick alldeles för snabbt! Vi hade planerat fler kombinationer på mitsarna, men tiden bara sprang iväg. Det var ungefär lika många som aldrig provad BC som det var deltagare som aldrig provat Kick & Box, och sen var där några som aldrig provat något av det. Och ett fåtal som kört både och =) Så de flesta fick prova på något nytt, och det är ju alltid kul! Kanske blir någon repris lite längre fram, vem vet…

fightnight

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag