BODYCOMBAT™, Egenträning, Kick&Box
Delad träning, dubbel träning(svärk)?

Delad träning, dubbel träning(svärk)?

Vet inte ifall man kan säga så…. I alla fall så brukar oftast styrketräna själv. Med så mycket tider att hålla med jobb och klasserna jag instruerar så är det skönt att bara hasa iväg när man känner för det. Men så mycket roligare när man är två =) Igår styrketränade jag med en kompis och vi fick till ett riktigt grymt pass! Hon kör med PT en gång i veckan så hon hade många roliga och för mig nya övningar. Lätt att köra in sig och köra det gamla vanliga när man kör själv, men nu har jag lite nya övningar =) Så där härligt slut efteråt, riktigt najs!

På fredag delar jag och Elise på instruerande när vi kör ett specialpass BodyCombat vx Kick&Box. Passet är 75 minuter långt och vi kommer att köra några BC låtar, plocka ut teknikerna ifrån låtarna och prova dom på mitsarna. Ska bli jättekul! De flesta som kör Kick&Box kör inte BodyCombat och tvärtom (även om det är några stycken), så här hoppas vi att inspirera till att köra både och!fightnight

4 Kommentarer

 1. Martin

  2014/11/17 14:15

  Gud vad synd att det inte är senare på kvällen… Hade varit kul.

  • Stina

   2014/11/19 22:14

   Det är ju en perfekt tid Martin! Hinner hem till fredagsmyset sen ju =)

 2. Martin

  2014/11/21 18:52

  Så hur gick det?

  • Stina

   2014/11/22 17:00

   Det gick bra! Mycket folk =) Ses på tisdag!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag