Allmänt
En sån där dag…

En sån där dag…

Vissa dagar går det mesta fel. Idag har det varit en sån dag. Det började med en chock strax innan 6 i morse när jag skulle ta cykeln till gymmet. Någon hade sprejat hela min cykel med fejksnö. Först trodde jag såklart att det var riktigt snö, därav chocken. Lite i 6 på morgonen ser man inte det komiska i det hela, vilket mina kollegor gjorde när jag berättade det. De ville se bilder, men det var inte min första tanke på morgonkvisten… Hade bara tid att rensa sadeln, fick många förvånade blickar av mötande på väg till gymmet sen =D. Väl i spinningsalen så var kabeln till telefon/ipad som bortblåst. Har ingen backup-plan med mig, vad skulle det vara? Bränna skivor vet jag inte när jag gjorde sist och en extra kabel springer man ju inte runt med i väskan. Testade om ljudet från iPaden hade funkat istället, hihi, säger ju sig själv att det låter sådär. Jag är inte så snabbtänkt på morgonen, men kom sen på att det måste ju finnas en sladd i den andra salen. Tur man är där i god tid i alla fall! Morgonen avrundades sen med att larmet gick i stretchen. Puh! Under kvällens boxningsklass lyckades jag sen sträcka ryggen utan att aktivt vara med o köra… Inte min dag! Går och lägger mig nu och hoppas på en bättre fredag =D

stina_sign

2 Kommentarer

 1. Martin

  2014/11/14 07:14

  Crap, hoppas det går bättre för dej idag.

  • Stina

   2014/11/15 00:28

   Jodå, inga missöden idag =) Trevlig helg!

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag