Allmänt, Veckans träning
En vecka in

En vecka in

En vecka in i min lilla minifight så tycker jag att det går finfint faktiskt, förutom en ganska snaskrik helg. Så här har det sett ut:

  • Snittat 2 1/2 timme stående på jobbet
  • 96620 steg (13760/dag)
  • 220 armhävningar
  • 3 gympass
  • 0 yoga

Har alltså inte hunnit klämma in någon yoga, däremot har jag varit duktig på att stretcha efter jag har styrketränat. Får ta in det nästa vecka!

Idag har jag varit på utflykt uppe i Wanås. De hade stängt för säsongen, men man kunde vandra runt och kolla in konstverken ute parken. Jag har inte varit där tidigare, så vackert där var! Roligast tyckte jag nog att Yoko Onos önsketräd var, där stod vi och tittade länge på alla önskningarna som varierade från fred på jorden till en falafel =) Mycket roligt att titta på och vill åka tillbaks till våren för att uppleva det en annan årstid med.wt

Ha en bra kväll!

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag