Utmaningar
Minifitnessfight

Minifitnessfight

En kompis har börjat på Fitnessfighten nu i november. Har fått lite dåliga vanor på senare och blev lite inspirerad och tänkte köra en minivariant. Med lite mål och utmaningar, gillar ju såna projekt ibland =D Målen denna månaden är följande (förutom att som vanligt köra mina klasser):

  • 1000st armhävningar (såklart, min favoritövning!)
  • Gå i snitt 12.000 steg/dag
  • Stå minst 2 timmar/dag på jobbet
  • 12 styrkepass
  • 4 yogapass

Min kost kommer jag att regga på Lifesum, mest för att det blir tydligare när man stoppar i sig skräp. Brukar oftast äta bra mat, men jag är en liten gottegris…

Idag checkar jag av 15.000 steg, 3 timmar stående på jobbet och 100st armhävningar! Och två riktigt roliga klasser på Kockums, grymt gäng idag =D

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag