Allmänt
Med bil!

Med bil!

Helt plötsligt har jag blivit med bil! Plötsligt och plötsligt, har kört den i 2 månader nu. Inte permanent, utan lite till låns tills vidare. Det är ju onekligen bekvämt, särskilt nu när det har regnat ganska rejält och himla bra som idag när jag hade pass innan jobbet och nästa pass direkt efter jobbet. Tidsmässigt vinner jag egentligen inte jättemycket tid då jag bor mitt i stan där det går snabbare att cykla än att köra bil, men man håller sig torr i alla fall! Och att kunna ta utflykter utanför stan är hur mysigt som helst. Lite av vardagsmotionen försvinner ju, får väl hitta andra sätt att ta igen det på =D

stina_sign

 

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag