Allmänt
Härlig höst!

Härlig höst!

Brukar inte vara en stor fan av hösten, mest för att man vet vilken mörk och dyster tid man går emot, men denna hösten har ju verkligen varit fantastisk! Har varit ute på Österlen två helger i rad nu och njutit av naturen i det vackra vädret.

Förra helgen var vi först i Kivik och tittade på den fina äppeltavlan. Passade på att köpa med mig lite äpplen, äpplemust och äpplemos som jag har mumsat på i veckan.

appletavla

Sen blev det fika på Stinas Café, som så klart måste dokumenteras =D
stinasCafe

Därefter traskade vi uppför Stenshuvud och möttes till slut av denna vackra utsikten. Väl värt turen upp!
stenshuvud

Denna helgen var vi höstmarknad ute på Christinehofs ekopark. Blev fotade och intervjuade av inte mindre än två tidningar =D Får väl se om vi kommer med i någon av dom.
Riktigt mysigt att strosa runt och ta en liten fika. Visserligen kändes det som att man borde ha tagit med fikan själv då kön var sjukt lång och typ allt var slut när man väl kom fram.
christinehof2

christinehof1

Ha en bra kväll!
stina_sign

En kommentar

  1. Monica

    2014/10/13 11:06

    Vilka fina bilder, du är jätteduktig.
    Kram mamma

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag