Allmänt
Hälsa & Skönhet Boost 2014

Hälsa & Skönhet Boost 2014

Var en sväng bort på Hälsa & Skönhet Boost 2014 på mässhallarna idag. Kikade först runt lite bland utställarna och sedan begav vi oss till en workshop i medveten andning. Det var ganska spännande att se vad medveten andning kan göra med kroppen, men jag hade lite svårt att släppa ”kontrollen” idag.

Min huvudvärk besvärar mig fortfarande, så jag passade på att testa runt lite olika metoder bland utställarna. Först provade vi på kraniosakralterapi. Kände inte så himla mycket under tiden mer än att det kändes behagligt. Hon trodde att min huvudvärk berodde på något i käken, förstod inte riktigt vad hon förklarade.

Efter det så provade vi andullationsterapi. Det liknade en massagesäng typ som vibrerade energi med infraröd värme. Det var ju väldigt behagligt att ligga där, men kände väl inte någon större skillnad efter.

Fick sen en kort naprapatbehandling. Han förstod mycket väl varför jag hade huvudvärk…. Jag är väldigt stel i bröstet som påverkar nacken. För mycket tid framför datorn och den mesta träning jag gör handlar ju om att kura ihop sig, boxning, BC, cykling. Måste börja tänka på hur jag sitter och även försöka stå mer på jobbet än vad jag gör idag. Mycket släppte efter den korta behandlingen, och jag passade på att boka en tid till på tisdag.

Avslutade dagen med massage. Valde axlar och nacke. Hon var väldigt duktig och hittade flera orsaker till min huvudvärk, käken, nacken, bröstet och sen var hon och tryckte på en punkt i armhålan som inte var alls behagligt, men det kändes väldigt skönt när hon var klar.

En riktigt spännande dag =D

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag