Allmänt
Inte alltid på topp

Inte alltid på topp

Har haft en grym huvudvärk i över en vecka nu. Påverkar verkligen allmänhumöret. Och tydligen också koreografiminnet 😮 . Snurrade till det lite idag, både på CX och BC. Huvudvärken släppte lite under BC, riktigt grymt gäng idag med flera nya. Det är så härligt att se någon som inte provat innan och kanske till och med varit lite småskeptisk på vägen in, verkligen lysa upp en bit in i passet. Bodycombat har en tendens att göra det med en!

Idag blir det tidig sänggång med hopp om att huvudvärken ska släppa snart…

Trevlig kväll!

stina_sign

En kommentar

 1. Bästa bloggportalen

  2014/10/02 14:16

  Hej!

  Vi söker premiumbloggare till vårt nya bloggnätverk Disciplin.se – På Disciplin är det lätt att komma igång och tar mindre än en minut att registrera en blogg, lätt att tjäna pengar och kan även följa andra bloggare. Är du en aktiv bloggare och vill bli en premiumbloggare på Disciplin.se så kontakta oss på info@disciplin.se så återkommer vi så fort som möjligt!

  Hälsningar
  Simon – Disciplin.se

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag