Allmänt
Jag och min Fitbit

Jag och min Fitbit

Har haft min Fitbit, den lilla aktivitetsmätaren som man har på handleden, i 2 1/2 månad nu. Det är ju främst stegen och sömnen som jag håller koll på, och jag tycker att det är ganska intressant att se hur pass jag rör på mig i vardagen. Märker också att jag sov mycket mindre i somras, men antar att man behöver mindre sömn då eftersom jag inte kände mig särskilt trött. Standardinställningen är 10.000 steg per dag, så det har jag haft som mål, och de flesta dagarna kommer jag upp i det utan någon större ansträngning. I genomsnitt har jag gått ca 12500 steg per dag. Jag går inte många steg på jobbet, så där har jag börjat göra lite mer aktiva val. Att ta en kort promenad på lunchen, att stå vid skrivbordet och kanske gå till kollegorna istället för att ringa gör faktiskt ganska stor skillnad.

Jag är nöjd med min lilla Fitbit och jag har nästan använt den varenda dag sen jag fick den. Men så småningom kommer jag att uppgradera till en Apple Watch eller någon annan smartwatch som gör massa annat kul till en med. Saker e kul tycker jag =D

apple-watch-sports-band-white-540x334

Ha en skön kväll!

stina_sign

3 Kommentarer

 1. Joakim Lloyd Raboff

  2014/09/29 13:50

  Så ”ur”snygg din hemsida är! Lär bli en Apple Watch för min del – om inte annat för att den skall kunna hålla bra koll på ens kondition över tid. Hoppas allt är bra med dig! /J

  • Stina

   2014/09/29 21:25

   Tack Joakim! Jag följer dig och dina äventyr på din fina hemsida, även om jag är lite tystlåten där =D Japp, en Apple Watch får det nog bli!
   Kom förbi och slåss en dag när du e hemma vetja =D

 2. Hanna

  2014/10/07 13:32

  Hej!

  Vi är fyra studenter från Medieinstitutet i Stockholm som ska göra en målgruppsanalys och intervjua personer som använder träningsarmband (Fitbit, Jawbone osv.) Vi undrar om du känner skulle kunna tänka dig att ställa upp på en kort, anonym intervju?
  Det skulle hjälpa oss otroligt mycket. Skicka ett mail till hannaerixson2@gmail.com isåfall.

  Tack på förhand!
  Mvh,
  Hanna

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag