BODYCOMBAT™
Bodycombatkläder på Intersport

Bodycombatkläder på Intersport

Lesmills har sedan en tid tillbaka samarbete med Rebook. Jag har väl inte direkt varit en storkonsument av just Rebook kläder, tycker att märket har haft lite 90-tals aerobics känsla tidigare. Det har förändrats en hel del nu och jag tycker att de har fått riktigt snygga grejor. Såg att de säljer Bodycombat linnen och shorts på Intersport. Tidigare har man fått handla på nätet eller på Super Saturday om man velat ha BC kläder, trevligt att man kan hitta det i butik nu. Tyvärr så har jag inköpsstopp på träningskläder för tillfället, annars hade linnet åkt med hem =D

bc

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag