BODYCOMBAT™, CXWORX™
Let the learning begin!

Let the learning begin!

I torsdags kväll dök de nya Bodycombat och Cxworx koreografierna upp i mailboxen. Ska bli kul med lite nytt, känns som att vi har kört de gamla länge nu. Har hunnit kika lite först idag, och då bara lite som hastigast, men det verkar vara riktigt bra program även denna gången =D Vi kommer nog att köra igång de nya koreografierna om ca 2 veckor, men jag bjuder nog på en liten teaser på Bodycombaten imorgon på Kockum Fritid.  Kom o kör med oss vetja =D

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag