Kost
Hemmagjorda proteinbars

Hemmagjorda proteinbars

Har haft lite problem med magen och kommit fram till att min mage inte gillar mjölk längre. Helt plötsligt får man tänka om lite vad gäller vad man brukar stoppa i sig. Det tycker jag i och för sig är lite kul, att variera sig lite =) Brukar ofta ha en bar i väskan att käka innan träning när jag kommer direkt ifrån jobbet, men nu visar det sig att min mage inte fixar de som jag brukar käka. Så jag googlade runt efter recept på hemmagjorda mjölkfria recept och tyckte att dessa blev riktigt mumsiga:

Hemmagjorda proteinbars med pepparkakssmak

240 g kikärtor
100 g risprotein
2 msk stevia
2 msk kokosmjöl
3 tsk pepparkakskrydda
3 tsk kanel
3 dl kokosmjölk
3 äggvitor

Mosa kikärtorna och häll i de torra ingredienserna och blanda. Häll i mjölk och äggvitor, rör om och pressa ut i den form ni vill ha. Jag snurrade in mina i bakplåtspapper så de ska bli enkla att ta med sig.

bar3

bar2

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag