Yoga
En hel dag med yoga!

En hel dag med yoga!

Eller i alla fall tre timmar! Tillsammans med en kompis var jag över på Yogafactory i Hellerup i Danmark där de hade en hel dag med gratis yoga. Såg eventet på Facebook och tyckte det var ett trevligt tillfälle att prova på lite nytt! Först ut var Kundalini Yoga, lite småflummigt men jag tyckte att man fick en riktigt skön känsla av det. Därefter var det Unnata® Aerial Yoga, och det fick jag ett riktigt lyckorus efter =D Ganska fysiskt utmanande och man fick vara ett barn på nytt och gunga och snurra runt. Som liten älskade jag att snurra runt och hänga mig upp och ner, så det var kanske därför jag fick den lyckokänslan efter. Att hänga upp och ner var bara såå skönt med! 

Efter Aerial Yogan så lunchade vi och tänkte inte på att vi var utanför ströget = de tar inga andra kort än dankort… Fick rusa iväg till en bankomat 1km bort och stirra lite för att hinna till sista klassen som var en Yin Yoga. Stirrkänslan hade jag med mig in i klassen och hade svårt att släppa det i början på klassen och allt kändes jobbigt och gjorde ont. Man håller poserna lite Yin Yoga och jag kände att jag hade svårt för att hålla och snurrade rundor. Yogaläraren guidade väldigt bra och tog med en på en härlig resa, så jag kände att min stirrkänsla försvann en bit in i klassen och jag började njuta i stället. Gillade även att hon var runt och ”pillade” på en, så man kom djupare i posen och blev mer medveten.

En riktigt mysig dag! Tog bara 50 min med tåget dit och där var verkligen vackert i omgivningarna med. För mig var höjdpunkten Aerial Yogan, och det vill jag verkligen köra igen! De har lite workshops på helgerna, så jag tänker hålla utkik på deras hemsida. Nästa workshop i Aerial Yoga är den 7 september, men då är jag bortrest. Såg att de har en den 5 oktober med, men det var en steg 2, och jag tror inte att jag är riktigt där efter att ha provat det en gång 😉 Men jag ska hålla utkik och anmäla mig till nästa som jag kan!

stina_sign

 

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag