Gruppträning
Les Mills Superstar

Les Mills Superstar

Inför Super Saturday, Les Mills stora träningsdag den 6 september, har Les Mills startat projektet Superstar. Genom tre auditions i Stockholm, Göteborg och Malmö går ett antal vidare till slutaudition där en ”Superstar” vinner ett år spons av Reebok och att få vara med på scenen på Super Saturday. Alla instruktörer har haft möjlighet att anmäla sig och idag hölls uttagningarna på Kockum Fritid här i Malmö. Två instruktörer från Kockums var med och tävlade, Tobias och Elise, båda i Body Pump och båda tog sig vidare till slutaudition. Grymt bra jobbat! Tyvärr så passade inte tiderna mig för att komma och stötta dom (och det behövdes ju uppenbarligen inte!) plus en grym träningsvärk i benen passar inte så bra ihop med Body Pump, men däremot var jag och körde med på Body Combat uttagningen. Alla fick presentera en favoritlåt som de valt, så passet blev för oss deltagare som ett ”best of” pass! De flesta hade ju valt ganska ösiga låtar och det var en hel del Muay Thai låtar, så det var riktigt hög puls rakt igenom =) Sen var ju alla instruktörerna riktigt taggade eftersom de hade en låt på sig att visa att de var en superstar! Många riktigt duktiga instruktörer, och flera som förtjänade att gå vidare. Min favorit fick den första guldbiljetten, riktigt grym var hon! Alla som ställde upp var grymt modiga och vinnare redan där! Själv njöt jag av att vara deltagare och hittade inspiration till mitt eget instruerande. Och blev inspirerad att plocka in någon gammal favorit i passet =)

 

stina_sign

Det går ej att kommentera

Kort om mig!

Jag älskar träning i stort sett alla former! I dagsläget består träningen främst av gruppträningsklasser, då jag instruerar i Bodycombat, CXworx, Box och Spinning på 24/7 i Malmö, men spenderar även en del tid i gymmet och i löpspåret. Läs mer om min träningsbakgrund här.

Träna med mig!

no event

INSTAGRAM

Mitt företag